tv4..

Hur tänker de som bestämmer programmen på tv4? 17.25 Kockduellen 17.55 Leilas mat 19.30 Nigella Folk kommer bli tjocka. Sen är frågan hur kul det är att kolla på 3 matprogram per dag? Inte så kul nej. Jag hade kunnat göra programlistan bättre. Dåligt tänkt iaf. Igår köpte jag kokosmjölk... Vad använder man kokosmjölk till? Jag fick bara nåt infall att jag tänkte att det kan väl vara gott ha i maten. Dåligt tänkt. Ni kan iofs komma med receptförslag. :) Idag va jag ute o gick, Staffanstorp är en byggarbetsplats men det kommer nog bli fint. När jag får mina pokerpengar som tar ett jäkla tag ska jag köpa en kamera så jag kan guida er genom Staffanstorp. Jag är ett geni. Ha en bra dag!

Det här håller inte

Min dygnsrytm när jag är ledig är helt sabbad. En vanlig dag när jag är ledig kan se ut så här:  Sitter uppe vid datorn till 2 och spelar poker eller kollar på tv. Ställer klockan på 10. Vaknar av klockan vid 10 ställer om klockan till 11. Vaknar vid 11 och stänger av klockan. Vaknar vid 12 och stiger upp, det brukar sammanfalla ganska bra med att min gårds och klasskompis B. håller på med sin lunch och att den andra som också bor här S. ska iväg och praktisera. Så henne träffar man inte så mkt när man håller på så eftersom hon slutr vid sådär 10-tiden oftast.
Sen gör jag inte mkt vettigt under dan. Ska nog börja göra lite vettiga saker. Började lite idag med att vara iväg och simma. Köpte ett tio-kort första ggn jag va o simmade för typ 1,5 månad sen så måste komma igång lite nu tänkte jag. I fortsättningen ska jag stiga upp halv tio och gå och lägga mig lite tidigare. När man sen ska gå i skolan så är det ju omöjligt att somna i tid och nästan omöjligt att komma upp ur sängen på morgonen. Plus att jag ska göra mer kreativa saker om dagarna.. hehe.  får se hur det går.
   Lyckats fixa lite praktikställen idag me. Ska vara hos en sjukgymnast en dag, hon lät inte alls så sugen dock men sa att det gick en halv dag. De kiropraktorer och naprapater jag pratat med är inte alls pepp på att ta emot nån student som står och kollar hur dem jobbar.      
Om nån är sugen på att skriva ett arbete om ledskador till mig så är det bara att säga till. Ska vara färdigt den 5 maj. Jag är fruktansvärt osugen på det. Det funkar ju inte heller att skriva det denna gången som man gjorde på gymnasiet.
Nu ska jag kolla på That 70´s show. En av höjdpunkterna varje dag!      

Musik: Johnossi - Johnossi   (Nya skivan "All they ever wanted" också värt att lyssna på)

Mobiler på bussen

Jag irriterar mig på folk som sitter på bussen med sina mobiler och lyssnar på diverse låtar. O då kanske ni tänker att det är väl folk i 13-14 års åldern som gör det, men nej så är det inte. Senast var det ett gäng i typ 20-års åldern. Riktigt coola killar. De sitter o spelar upp diverse rap-låtar med kommentarer som "lyssna på det här flowet" osv. Herregud om ni ska lyssna på sån musik dela inte med er för tusan.
Imorrn ska jag få mkt gjort tänkte jag:   Fixa praktikplats, köpa mat, lämna paket som jag måste byta. Som sagt, mkt.
Nu måste jag sova. Fick inget vettigt skrivet denna gången heller.. hehe..   
Kvällens musik: Håkan!                                  gonatt

Fröjdfeldt förstör festen

Nu är jag riktigt sur. Liverpool-Arsenal 4-2. Sänkte mitt humör till botten ungefär. Arsenal gör ett underbart kvitteringsmål som borde räckt till semifinal. Men nej. Fröjdfeldt dömer ju. Kan erkänna att det är en straffsituation, men herregud. enda gången han egentligen drar lite i Babel är ju för tusan utanför straffområdet. Jag blir ju galen. Ännu mer bitter blir man ju för att Arsenal blev rånade (Ja rånade!) på en straff förra matchen de möttes. Kanske inte ser det här med direkt opartiska ögon men man kan ju iaf lugnt påstå att arsenal inte hade domsluten med sig. Jaja nu släpper vi det. Och Benitez säger efteråt: "Straffen spelar ingen roll eftersom vi gjorde fyra må i denna matchen" han kan ju inte ha hästar i stallet elr alla läsk i backen.. Ne för arsenal hade säkert flyttat upp precis hela laget utom den som slog frispark om det stod 2-2. ÅÅåååh.. sur blir jag
Annars har jag kommit på att det verkligen kommer gå dåligt dåligt på tentan på torsdag.. men men. får väl hoppas på ett G iaf. Sen har jag kommit på att jag absolut inte vet vad jag ska göra när jag slutar i juni. Vet inte ens om jag vill jobba som massageterapeut. Tycker det är kul och massera och så men jag vet inte riktigt. Får väl komma på det helt enkelt. Sen gäller det ju o hitta jobb med. Känns inte som jag är mannen som startar eget. för mkt och hålla reda på för en förvirrad själ som jag.
Ne ut och gå en runda. Att en simpel fotbollsmatch kan sänka en så. Fan me. Svenskjävlar ska inte döma fotboll i europa.
Musik: Sigur Rós

Youtube, konsten att inte plugga

En del youtubeklipp från vårt lilla träningsläger har kommit: http://www.youtube.com/user/R11D1
tror dock ingen hade gott vidare i idol.. Sen så är det ju oxå klipp på när man får spö av en sjuttonåring i att häva öl.. pinsamt=)
Dagen har spenderats med att inte plugga. Alltid när jag borde plugga så brukar jag hyra ett par tre filmer. Då måste man ju kolla på dem, slipper man plugga, hur smart som helst. Problemet är att man inte lär sig något och att det går dåligt på provet. Denna gången kan jag verkligen ingenting, men jag har ju några dar på mig.. Ska inte hyra mer filmer nu. Kill Bill 1 rekommenderas dock, även Lilja 4-ever va helt ok.
Ne måste väl plugga nu I guess.

Dagens musiktips: Mika - Life in cartoon motion

the blogg is on. "I really want to have sex with you"

Ja då var det ungefär 1 år sen man bloggade senast. Ska se om jag tycker det är roligt o blogga nu ett tag. Det som hänt sen sist är väl att jag haft en bra sommar med festivaler och konserter, jobbade väl lite med vad jag minns. Sen började jag den där utbildningen i augusti, medicinsk massageterapeut. Alltså har jag varit skåning i sisådär 9 mån. Jag trivs. Frågan är sen var man vill bo malmö, lund elr karlskrona? Det är bara att komma med förslag.
Helgen har tillbringats i Danmark eller i Hvidövre om man ska vara exakt.Tillsammans med det underbara laget Tvings GoIF, träningsläger. Det va trevligt men man undrar ju om det är ett u-land ibland. Man borde ju kunna fixa så vanliga butiker tar svenska visa-kort, nädå, bara visa-kort med danska chip. Det är inte bra tänkt. Så man fick ju åka typ 2 mil bara för att ta ut pengar. Nästa problem är ju att folk pratar danska. Jaja nu va vi ju ändå där för o fest... elr hmm.... träna ja. Fredagskvällen spenderades med pokerturnering. Vinnaren drog in poäng till laget som man delats in i. Så ja, jag vann ju förstås.haha. Seriösa som vi är i Tving blev det lugnt o i sängs tidigt, hade ju match på lördagen. Träning 9-10.30.. match kl 15.. det va inte med helt lätta ben man sprang in på planen vid match. Vi kämpade oss dock till en 4-2 vinst. Efter det började det roliga. Party.
Det blev diverse tävlingar. Den klart mest uppskattade va när en i varje lag skulle sjunga en låt som de hörde i hörselkåpor, sjukt roligt. Hoppas det kommer upp på Youtube snart:D Jag slapp ju sjunga som tur va.
Istället fick jag dricka. En sjuttonåring spöade oss alla ärrade veteraner i klunka i sig en hel ölburk. Detta med en tampong i munnen. Dock blev jag god tvåa.
Sen bar det av till Copenhagen med taxi till ett ställe jag inte kommer ihåg vad det hette, hehe.
Började prata med nån danska, inte lätt kan jag säga när det är hög musik, funkade när man va utomhus men inne va det ju hopplöst. Snackade ett tag o efter ett tag får man kommentaren "I really want to have sex with you"... ehh. det händer ju inte för ofta att nån säger så. hehe. men det va kul. att hon sa så asså.. jag följde ju dock inte med henne. kom på att jag skulle absolut försova mig elr att jag absolut inte skulle hitta hem. MItt lokalsinne är inte det bästa som många vet. Efter ett tags dansande till tog vi svarttaxi tillbaka till där vi bodde o anlände väl vid 4-5 tiden efter några omvägar. Allt som allt en mkt lyckad kväll iaf.
Uppstigningen vid 07.10 va ganska tung. som tur är tog tränaren sitt förnuft till fånga o ställde in träningen på söndag morgon och efter frukost drog vi direkt hem. ganska skönt.
Ja det va det.
Dagens musiktips: Markus Krunegård - Markusevangeliet          (Sångaren i Laakso sjunger på svenska)
Tack för mig