hjul

snart är det första advent.. det är fan galet.   advent. vet inte om det är så kul det.           ska nog bara jobba en massa nu innan jul.   har inte julkänslor direkt.. slipper man tänka så mkt på julen liksom. det är bra.. men hoppas ändå tomten kommer..  han brukar gilla mig.. synd bara att han kommer en gång om året.    enligt andrea är det därför han har så stor pung.. men jag vet inte..  
just nu försöker jag tjäna några kronor på poker..  men går inte så bra idag.. får sluta snart.. jobba 7 imorrn ju.  helt ok o jobba nu igen.. det går i perioder.               i jul lär det bli kul iaf,,  äter man bara massa godis o gör typ ingenting..:D       o så är det bara en massa vikarier.. det   är mkt braaaa.           
annars nu är det inte så mkt som är kul.      inte sådär tråkigt heller.. bara som vanligt..                 
får hoppas det blir en kul helg iaf.               puss på er

det går inte undan

som sagt.. det går inte så snabbt på min blogg..  är inte sugen på o skriva bara.. är inte särskilt sugen på nåt nu faktiskt.. i will be back                      /   Stellan

frisörskräck

jag har klippt mig. är alltid lite scary. hårfrisörskor är läskiga tycker jag. går jag hellre till tandläkaren. Skulle varit lite billigare bara så man kunde gå oftare.                     Jag har väldigt tråkigt. Vad ska jag göra med mitt liv egentligen. Just nu lutar det åt massörkurs i malmö, hade varit kul o börja nu till våren. Men det kanske blir lite svårt, är inte så ofta man är ute i tid inte.             Sen känner jag mig itne riktigt riktigt säker heller.. känns som man lägger lite mkt pengar om man känner att det inte är nåt som man vill hålla på med.. men men.. måste väl chansa me nångång.. nu har man ju itne gjort nåt vettigt på länge länge. Vill ut o resa o göra en massa grejer, men va fan man är ju inte farligt rik.                  alla andra är ute o reser o så. hmm. avundsjuk..  
nåt behöver hända här asså.. vill ha nya kompisar. (inte för att det är nåt fel på de jag har).. men jag vill ha fler umgängeskretsar!!                              måste hända nåt spektakulärt snart...            leda o tristess är vad det är..    nu ska jag sova.               arsenal-liverpool 3-0           nåt gött iaf!               natt. puss

stjärnfall och fylla

Måndag igen. Har varit en tokigt rolig helg. det behövde jag.  Annars är ju allting grått. Var förresten mkt glad ett par dar tidigare i veckan, kände mig rätt utvald p g a en händelse, hehe.  Jag jobbade och så va det fullmåne, så jag tänkte ta ett kort med min kamera och precis när jag ska göra det ser jag en vit prick som faller neråt. Jag tar kortet och den vita pricken fastnar på kortet,  Coooolt tänkte jag, jag har tagit kort på ett stjärnfall. Hur stor är chansen?!?!?  O jag me liksom!!  tänkte ju att alla önskningar man önskar skulle bli uppfyllda.    då va man lite glad o så.. hehe..           Sen jobbar jag ett par dar efter och det är typ fullmåne igen och jag min min dumme tok tänker att jag ska ta ett kort igen. Precis när jag tar kortet ser jag en vit prick som typ faller ner... hmmm..  Då började Stellan fundera lite..  Det kan ju inte sitta nån däruppe o kasta ner en stjärna bara för att jag ska tar kort. Det skulle ju vara rätt sjukt. Om det nu sitter nån däruppe på månen borde han väl ha andra saker för sig än o kasta ner stjärnor tycker man.         
Som ni kanske förstått så va det inga stjärnfall, det va spegeln på min mobil som reflekterades. Typiskt!!!  så gick de med de önskningarna:S                  aldrig ska man få vara glad. ha.
Fredagen spenderade jag med att jobba 17-21 och sen hos mamma i holmsjö framför datorn såklart. Väldigt bra tillfälle att spela av fulla dumma sina pengar på poker tänkte jag.  Visst va det så. Många va nog bara dumma. Men iaf 100 dollar + på 3 timmar.. mer än jag tjänade på jobbet den kvällen. hehe.  om jag inte själv hade varit så full fredag och lördagkvällar så hade man ju kunnat bli rik!!! :D  
Lördagen består av jobb 7-21..  sen utgång förstås..  Rätt tungt att stiga upp efter en hyfsat sen pokerkväll. men man får ju sova lite på eftermiddagen så det är en rätt skön tur ändå.     Skönt me att min favoritjobbarkompis Rebecca jobbade me, är så mkt trevligare på jobbet då.  
Till slut blev klockan 9 och det va dags för fest. Nån konsert blev det då inte, den började kvart över nio. sugarplum fairy.inte så viktigt..  Så jag satt o väntade på folk som varit på konserten som skulle komma till mig.  Blev en hel del folk, Krisse spydde inte i badkaret denna ggn. haha.  Ja iaf blev vi fulla.. det är inte bra att Brandman som jag har lägenheten åt nu har så mkt sprit. man blir full. särskilt när man tycker det är en bra idé att klunka vodka raspberry precis innan man går ut.. sen kanske det itne är så bra att jag är lite för snäll ibland och inte är så bra på att säga nej..bjuder alltså lite mkt.. särskilt när jag är full... men men.. det ordnar sig. hehe. 
Självklart blev det Kino efter festen.. och det var riktigt tokigt kul.. dansade nästan konstant från det vi kom dit tills det stängde.. enda avbrotten var att köpa en 6:a redbull vodka.. (Smart! ) och en öl..plus några rökpauser.. hade inga cigaretter.. men rökpauser blev det..                sen var det alltså dans, dans, dans.. snodde emmas halsduk, mkt smart drag. Man kan fånga in människor med den, det är kul. hehe¨.   tokigt kul va dte iaf. kände som jag kände alla på dansgolvet typ. haha..              
Sen stängde det. jag lyckas få med mig erik hem. inte så dåligt för o vara mig.  hehe. jag lagar iaf till en korv risgrynsgröt och mackor med makrill när vi kommer hem. mkt bättre än kebab! riktigt fint blev det. 
Vaknar dan efter vid 9 av att jag ställt klockan, givetvis har vi träning klockan tio på söndagmorgonen.. borde vara olagligt!   jag stänger av klockan såklart o somnar om.. men vaknar halv tio. erik är då bort men har lämnat en mkt fin lapp. sånt värmer. hehe:)   och ringer min enda möjliga skjuts.. o han säger va utanför om 2 min.. braaa. det första han säger när jag kommer in i bilen är att ser jävligt sliten ut och så va det nog.            
På träningen spelar vi de unga mot de gamla. Självklart utklassar vi de gamla o vinner4 av 5 matcher. den 5:e slutade lika. grymma är vi.
nu blir det jobb, jobb, jobb i veckan. men sen kommer ju helgen. Jag ska inte ta några fler kort på månen kan jag säga. skitmåne.                             VI SES: PUSS

Höstsatan

Varför är det så satans kallt i den här jävla staden. Typ minusgrader o så blåser det som bara den, man kan ju bli arg för mindre.  Just nu känns ingenting kul faktiskt. Längtar inte ett dugg efter julen, borde åka nånstans där det är varmt o det inte är en massa människor. O hösten har precis börjat me, vilket betyder att man ska vara nere i ca 3-4 månader till.. Känns ju riktigt bra.        Kanske är jag bara bitter över att alla verkar ha det så mysigt o så nu när det kallt o mörkt. Skithöst.                
Hörde nåt bra på bonde söker fru. hehe. Alla säger att man är så jävla snäll hela tiden o så.. men som han sa marcus "snäll är ju korna i hagen me". Är ju inget svårt liksom.. jaja. fan. nu ska jag sluta klaga o spela bort mina pengar på pokern oxå. pusspuss