siesta, systemet

Ska iväg på min första festival för sommaren(inte den sista!!! ) Siesta i Hässleholm. Börjar bli ganska sugen nu, känns rätt gött o åka på festival så här tidigt. Annars har inte första festivalen jag brukar åka till varit förrän i början juli. 
Sällskapet blir lite lammkött från karlskrona, hehe. Blir nog kul.. Mitt lilla problem är att jag har tenta på fredag så ska försöka hålla igen lite på torsdag. Får se hur det går. Är ju inget bra o komma till tenta bakfull. Å andra sidan är det inte speciellt bra att vara nykter på festival heller.   Jobb bara att åka från festivalen för att göra tenta... Desto mer fes då kanske iofs när jag klarat den! :D
Jag kommer få inhandla all dricka som ska förtäras på siesta på systemet. Det gör mig inte speciellt lycklig. En av få festivaler som det varit så. Alltid har man haft lite guld (mitt hemmagjorda vin för er som inte känner mig så bra (=) eller lite utlandssprit.
Nu blir det lite triggerpunkter innan sängen!     

Frukostnysning

Idag nös jag fyra gånger i rad samtidigt som jag åt frukost. Det va ganska intressant. Yoggin o mackan flög lite överallt.  Tur att ingen såg mig..
Igår kollade jag på schlager. Det är ganska tråkigt o göra det själv kom jag på. Sverige gick ju vidare iaf, det va bra.
Jag har även använt kokosmjölken. Det blev...  hmmm.. speciellt iaf. Kokoscurryfisk elr nåt hette receptet o så ris till det. Gick väl o äta iaf men ingen höjdare.
Ikväll blir det fest, känner mig inte så pepp. Det brukar dock ändra sig. Ha en bra dag
Dagens musik: Autisterna - Sista scenen


kundvagn

Ja då är det nästan helg igen ja. Inte för att jag märker så stor skillnad i och med att jag knappt går i skolan längre. Denna veckan gick 12.15-16.00 igår onsdag. Det är det enda. Tanken är nu att vi ska förbereda oss för att redovisa vårt lilla arbete som vi gjort. En redovisning de säger ska vara på en timme!! Galna människor. Inte en chans säger vi. Kommer vi upp i 30 min är vi sjukt glada.
Helgen tillbringades på gården här i Staffanstorp. Hade bjudit in lite vänner för att fira 17:e maj. Norska är ju fint, anledning nog att ha fest. Det blev en trevlig kväll med grillning, lassokastning och kundvagnsåkning.
Det märktes inte att jag hade övat på att kasta lasso men jag skyller på alkoholen, senast jag va ute o kastade var jag grym!!          
Sen när vännerna väntade på taxi utanför gården ( de va för lata för att gå till busstationen, tyckte det va långt elr nåt förstår inte alls, hehe) stod det mycket lämpligt en kundvagn där, som en skänk från ovan. Vem som skulle åka var det inget snack om, min kompis S. satte sig och trodde nog att han dragit högsta vinsten. Av själva åkningen minns jag inte så mkt mer än att jag körde iaf. Kom inte ihåg att kundvagnen trillade eller så. Efteråt påstod dock S. att han hade ont i hela kroppen och var väldigt smutsig. Vad jag kommer ihåg så var jag en väldigt bra chaufför.  
Oftast har ju jag rätt me. Fråga mig bara om vad S. gjorde på japanskornas rum i Italien. haha.
På morgonen stod kundvagnen fint parkerad där våra cyklar står. Jag undrar vad rektorn(hon äger gården) och rektorns svärson tänkte när de kom på söndagsmorgonen. Det såg ut ungefär som att ena dagen tar cykeln och andra dan tar vi kundvagnen till skolan. Jaja. De sa ingenting iaf. Nu har jag flyttat kundvagnen 30 meter bort från gården mellan några lastpallar. Skitbra.
Nu ska jag träna lite på triggerpunkter.              

800 grader

Bra dagar har det varit. Sommarvärme och trevligt sällskap. Efter ett par veckors praktik då det känns som man inte gjort så mkt var det tillbaka till skolan igen. Det var kul att träffa alla igen faktiskt. Igår hade vi prov på morgonen och därefter ca 4 timmars ledigt beroende på hur snabb man va på o skriva. Denna håltimme spenderades på barista med lite kaffe eller te eller vad man tyckte. Vi var väl ca 10 st från klassen plus ett par till som va kompisar med M.
Mest tjejer va det förstås(vi är 5 killar o typ 18 tjejer i klassen(=) Det blev mycket prat om bröst. Va det inte om styva bröstvårtor så var det om var bröstvårtorna ska vara placerades och dylikt. Ja konstigt ät det iaf att detta samtalsämnet brukar komma upp allt som oftast, inte för att jag har nåt emot det. Men sitta o diskutera bröst med 5-6 andra tjejer känns ju lite udda. hehe.
M. som hade sin barndomsvän och hans partner nere från Piteå föreslog att vi skulle åka söderut till Copenhagen. Jag är ju inte den som är den och gillar att spontanåka till olika ställen. Så givetvis var jag på. Efter en snabbis på systemet och en snabbdusch var det väg igen med min hoj. Det blev inte så många andra, så det var jag, M från klassen och hans barndomskompis R. och hans partner M. Köpenhamn är en trevlig stad. Vi började med lite käk och ett par öl. Sen vidare till ett ställe där de ölprovning. Mycket trevligt. Jag gillade nummer 1 och 3 bäst:D kommer dock inte ihåg vad de hette. hehe. En smakade som bröd iaf. det var inte gott.
Sen vidare och kollade lite på en cool gatumagiker, riktigt skicklig men vi var ju tvungna att ha mer öl.. o så blev det. Klockan sprang iväg o blev 12. Så vi var tvungna att börja tänka på att komma hem. Sista bussen för mig går rrunt 2 från lund.
M. var oxå tvungen att stanna på kentucky fried chicken för det va tydligen sjukt gott. Vi missade tåget med 7 min så vi satt o åt kyckling och majs på stationen.. O drack baccardi breezer som vi inhandlat för att ha på tåget hem. Trevligt det me. I och med att tågen till lund slutar gå runt 12 blev det en dyr taxi dit. 340 spänn... galet. 
Idag har jag legat ut och blivit solbränd(alltså röd i mitt fall) 
Jaja. det här blev ju en ganska utdragen historia.  :)               Bye

mission accomplished..... typ

Ja då har man skickat in det där arbetet iaf. Den mesta tiden som jag skulle skrivit har gått åt att gå runt kast med min boll, kolla på snooker, prata på msn, kolla på tv. Jag är bra på att mycket störningsmoment när jag skriver. Sen blir klockan midnatt och då kommer jag på att jag inte skrivit nåt. Så då sitter jag och skriver ett par timmar iaf. Så tillsammans har vi nu fått ihop 16 sidor text iaf. Jag är nöjd, vet inte om jag varit lika nöjd om jag varit handledare som kollat på arbetet. Det är inget litterärt mästerverk kan jag säga utan att överdriva. hehe. Hoppas vi inte får allt för mycket kompletteringar iaf, det är mitt mål.
Ja förutom de kompletteringar vi kommer få så har jag skrivit mitt sista arbete någonsin troligen.. det känns bra.

Uppdrag: Skriva ett 10-sidors arbete på 3 dagar

Låter ju lätt tänker ni. Egentligen bör jag dock skrivit färdigt t o m imorgon lördag eftermiddag. Inte nog med att jag bara ska skriva arbetet på 10 sidor jag måste också få in det min kompanjon skrivit, så det färdiga arbetet ska vara på 20 sidor.  De som känner mig vet att jag tycker väldigt illa om att skriva arbete, typ det värsta är det. 
En liten tillbakablick på mitt arbetesskrivande:   I högstadiet var det väl helt ok, jag skrev min arbeten och fick ganska bra, men å andra sidan behövde man mest skriva av böckerna nästan rakt av så va lärarna nöjda, de kollade mer på kvantitet än kvalitet anser jag iaf.  
På gymnasiet blev det värre, jag blev lite av en specialist på att inte lämna in arbeten och ändå komma undan ganska bra med det, det kommer inte gå denna gången. Ett statistikarbete som vi skulle göra i matten, Stellan skippar o skriva det, det fick man iofs höra hela gymnasiet från diverse klasskamrater men det var det värt. Faktum är att det fortfarande kommer upp när man ses. 
Mitt bästa överhoppande av att skriva arbete måste nog ändå vara ett historiaarbete i Histora A. Vi fick en hel termin på oss att skriva ett arbete om det vi tyckte var intressant. Jag tyckte inte att nåt var intressant så jag lämnade helt enkelt inte in något arbete. En lärare som tycker om att sätta höga betyg gjorde dock så att jag fick ett väldigt oförtjänt VG,
Efter skolan kom jag på att jag skulle läsa lite psykologi en termin med min kompis S. Även här skulle man givetvis göra något slags arbete. Tack vare att jag inte var ensam om arbetet så blev det gjort men det blev ett fruktansvärt oseriöst arbete.
Efter denna termin kom jag på den otroligt briljanta idén att jag skulle gå komvux en termin. Resultatet av detta blev: Religion A hoppade jag av när vi fick uppgiften att skriva ett arbete, Historia B hoppade jag av när vi fick uppgiften att skriva ett arbete. I Naturkunskap B fick jag betyg men jag skrev aldrig det arbete vi skulle göra sist i kursen.  Summa sumarum är alltså att arbeten och Stellan inte går ihop.
Nu känns det inte som läge att hoppa av min högskoleutbildning, det är ju liksom det enda jobbiga vi har kvar att göra. Men jag blir inte mer sugen på att skriva detta jävla arbete. Sen att man alltid ska vänta till sista stund är ju också märkligt men det är väl jag i nötskal antar jag.

Nåt roligare som varit va valborg. En mycket trevlig dag som tillbringades med många vänner i lund.
Det började med att vi kom till stadsparken vid halv tio tiden sådär. Parken va redan då så gott som full(haha) då. Full o full. Ja ni fattar. haha. Festivalkänslan kom till en och jag är redan sjukt sugen på festival..  Siesta?!.. 
Nåt märkligt som hände var att tiden mellan halv ett och halv 4 försvann, kollade på klockan typ halv ett sen när jag kollade högst en halvtimme senare var den halv 4, riktigt sjukt,  var någon annan me om detta? Märkligt var det iaf.
Efter en sväng till parantesen där vi stannade cirka 1 min och 35 sek gick vi back to S. och A. place. Där det grillades i goda vänners lag på deras utegård. Mycket gott. Sedan intogs lägenheten och det var helt enkelt mkt trevligt. Mer fester med alla goa människor man inte träffar så ofta är ett måste. Skynda på sommaren!    

Nu har jag spenderat ytterligare en halvtimme ungefär utan att skriva något på arbetet. Snart börjar snookern igen också. Blir det ju inte heller nåt skrivet. Snookern förstör min skolgång!
Dagens musik: Juvelen - 1, Joel Alme - EP 2008, Pacific! - Reveries