Blåningsmåla-Tving 2-2

Ja då har det varit match i Blekinge div 6 östra. Spännande som vanligt. Och jag blev lite sugen o skriva ett matchreferat. Säkert många som vill läsa det menar jag! haha. Själv blev man inte uttagen till matchen så fick se den från sidan men iaf:
Tving börjar riktigt bra tycker jag och är aggressiva och vinner närkamperna. Vi får också en perfekt start när Piggen nickar in en hörna i typ tredje minuten. Faktiskt precis så som vi övat på träningarna. Ganska kul. Efter det tycker jag vi(tving) skapar en del halvchanser medan Blåningsmåla skapar precis ingenting. Men efter en tilltrasslad situation får en i Blåningsmåla bollen framför fötterna nära mål och är helt plötsligt fri mot Ländin i mål och han placerar den säkert.  1-1.
Direkt efter mål skapar vi en del chanser och när Leo blir fälld får vi straff. Solklart. Piggen gör den klassiska "fintar-att-skjuta-stenhårt-i-vänster-hörn-och-lägger lös-bredsida-i-höger-hörn", funkar denna gången 1-2.
Andra halvlek kommer jag inte skriva så mkt om. Helt bedrövlig. Blåningsmåla gör 2-2 snabbt och ligger på för ytterligare mål. Ingen utom Tedi i Tving vågar hålla i bollen, varje gång vi får bollen så blir det en hög boll i ingemansland eller felpassning. Verkar som att precis ingen utom Tedi vill ha bollen och försöka spela på marken. Möjligtvis är väl det för att vi kan kan. Ett stort problrem tycker jag är att ingen verkar veta vad de ska göra med bollen innan de får den. Utan vi måste ta emot bollen o sen kolla upp vad vi ska göra med den. Då går det som de flesta förstår alldeles för långsamt.
Blåningsmåla är iaf helt klart närmast segern i andra då de träffar stolpens insida. Hoppas det blir bättre imorrn då vi möter Fridlevstad med B-laget. Årets mest prestigefyllda match:)        O hoppas att det blir bättre mot eken med a-laget nästa vecka och att jag får vara med:)     
Nu ska Stellan jobba. 21-07. Gott att få betalt för att kolla på OS :D
Det var allt. Puss

Mer sommar åt folket

Fan sommaren är snart slut. Har inga mer projekt som jag har planerat. Möjligtvis blir det en tripp till Malmö på tisdag för att se Junior Boys, tror dock inte jag orkar. Har ju trots allt sett dem en gång. 
Jag tycker man ska förlänga sommaren med i alla fall 2 månader. Då hade jag varit nöjd. Jobba o plugga o så.. hm. naah. 
Jobbat sammanlagt 15 timmar sen 1 juli. Riktigt riktigt riktigt gött. Så borde man alltid ha det. Vara ledig men ändå ha massa pengar. Förmodligen har detta varit bästa sommaren ever.  Evenemangen jag varit på avslutades med karneval i Ljungby.  Var riktigt kul o ni ser ju vilka fina krigare vi är!  Trodde aldrig det skulle vara så kul men nu lovar jag att komma tillbaka om jag blir inbjuden igen. hehe.
Nu får jag försöka ha lite kul i Karlskrona innan man drar till Skåne. Dock tycker jag det verkar vara rätt så dött på den fronten.  Nu ska jag sova så jag orkar upp klockan halv fem o se på triathlon. Missat lite mkt av OS för att jag ska vara nöjd men har ju en veckan kvar nu.
Hoppas ni uppskattar bilden :)                        Puss!



Sommar

min blogg ligger på is lite. Känner att det inte är så kul just nu. Råkade ändra layouten lite när jag var o pillade märkte jag nu, men det blev väl fint. På torsdag åker jag på sista festivalen för sommaren, way out west i Gbg. Spelschemat är helt fuckat men hoppas att det blir nice.   Emmaboda var en bra festival mest tack vare ett mkt fint camp och Justice såklart. Sååå bra var dem!  Jaja. sommaren har iaf gått alldeles för fort.    
Nu får vi se om jag orkar skriva mer i sommar. So long.  O hej på dig anna, du är en bra tjej :)               //Stellan