tokar

Jamen hej igen ja. Nu så fortsätter jag bloggandet. Har inte haft nåt bredband, har precis flyttat till holmsjö och inte haft tillgång till nåt bredband.. så nu ska vi se om det inte kan bli lite oftare. Sedan sist jag skrev har inget spektakulärt hänt i kalrskrona. Är det vanliga, jobba, sova, äta, dricka alkohol. Det är märkligt att man efter helgen typ blir sugen på måndagen på o festa igen.. Kanske för att allt känns så avslaget och man vet att man ska jobba hela veckan o inget speciellt roligt händer.
Men men. ikväll är det fotboll, chelsea-barca  (barcelona betyder det, Nisse)   Ingen i mitt kompisgäng gillar fotboll. Helt sjukt.             totalt ointresserade.  Förutom anna, eller ja. hon kanske inte är så intresserad men hon håller mig sällskap rätt ofta iaf.
Det roligaste som hänt annars i veckan är att vi (mest nisse) ska starta ett t-shirtföretag som heter igelkottsdilemmat. Faktiskt en väldigt bra idé iaf.    Nisse är rätt bra på o komma på (oftast dumma, men ändå) idéer. Det är bra.
Känner att jag inte är så bra på o blogga. särskilt inte när de ringer o säger att jag ska jobba tjugo i sju.. tokar. . men det ska väl bättra sig. hehe. Nu ska jag lira poker. see you

Lund

Jaha. Då ska man försöka börja blogga. Alla andra gör ju det, verkar ju vara trevligt trots att jag oftast inte har alltför intressanta saker att berätta. Jag kan ju iaf berätta om helgen, en mkt rolig helg.     För en gångs skull inte tillbringad i Karlskrona, skönt .Istället drog jag till Lund med mina fina vänner Andrea, Nisse, Simon och Anna. Givetvis med min bil som har varit både här och där. Simon insisterade på o ha min bil och inte Annas bil som är ganska mkt finare än min. Antar att han kände sig mer hemma i min bil, hehe.   Vi kom ner lugnt o försiktigt( kanske för att vi inte lät Anna som nyss fått körkort köra nåt:P ). Åkte förresten med Anna för första ggn lite innan vi åkte.. efter ca 3min i  bilen så har anna lyckats köra mot rött. Bra gjort anna:P     Men litar ändå helt o  fullt på henne. hehe. gick faktiskt bra annars. (alltså de sista 2 min vi åkte).
Ja iaf kom vi ner fredag kväll. Det blev en mkt lugn kväll för att vi inte skulle vara för slitna på Hidden Cameras konserten som va på lördagen, huvudmålet med vår trip. Kvällen bestod i att äta pizza o kolla på idol. Lasse stod ut i att titta trots protester, tror egentligen han gillade det men det passar inte hans image så han måste nästa låtsas ogilla det. hehe.  Efter det visade han oss en trevlig pub där det fanns sjuuukt många ölsorter och ett biljardbord. mkt trevligt. Tyvärr började simon o lasse mobbas när vi skulle spela biljard, så jag satte ju inte en enda boll efter deras pakt. Eller berodde det på att jag blivit rätt full efter rätt många öl till idol, men jag tror mer på pakten. Vi skickade ut Lasse o sov i hans lilla rum. bra gjort.
Lördag blev det iaf dan efter, o det va ju tur.
Det blev shoppingtur i malmö på dagen.. trevligt. köpte skiva o en massa fina t-shirtar. Vi kommer hem till lasses fina korridor o vi äter tacos. Simon lyckas med o göra den största tacos vi sett, bra gjort, inte så lätt o äta bara men man kan ju inte tänka på allt.. Blev ingen jätteförfest innan konserten, kom hem för sent från malmö o åt för sakta. men full kan man bli för det.      
Promenerade till mejeriet, rätt långt o rätt trevligt.      Kommer till mejeriet o träffar lite folk, qax.. krisse o hennes kompisar. mkt trevligt. sedan gör hidden cameras en galet bra spelning, Mkt dans blev det.  En av de bästa spelningar jag sett.  Andrea lyckades få trummisens trumpinne, bra gjort. Sedan står Joel Gibbs(sångaren) o ritar flygande snoppar på folk. bra gjort. men på min tröja skrev han Joel. det är bra. för det är är ju så han heter.             Tappade en ur gänget efter konserten, Anna stod inte ut med oss längre utan åkte till sin pojkvän... Inte många som orkar med oss en hel helg iofs.
Sammanfattningsvis så va det en överbra helg! man ska åka iväg oftare även om det blivit kul ute i karkskrona oxå på sistone.
Nu när man är tillbaka är det dock samma gamla vanliga visa.. Jobba 7-16 mån, tis, ons. (fest ons iaf,). inte det roligaste. känns avslaget nu.  
Långt första inlägg blev det... lär det inte bli i fortsättningen om jag känner Stellan rätt, o det gör jag oftast. Ha det gött. küssen