gåshud

Jag har en sån konstig känsla i kroppen just nu. Lyssnar på Thåström o får gåshud. Så fint är det, blir lite ledsen fast att det ändå är en skön/konstig känsla liksom.
I helgen gjorde jag väl ingen vinstlott när jag gick ut till ett ställe de inte var nåt folk på. Plus att jag gjorde de själv. ha.
Mår väldigt bra annars faktiskt, har lite träningsmotivation så springer typ varje dag jag är ledig om jag inte då ägnar mig åt att få spö i badminton. Jag måste bli en lite bättre förlorare känner jag, men ska jobba på de. Ha.  Eller kanske jag ska börja vinna.   
Jag trivs i Skåne o vill nog allra helst stanna efter min kurs är färdig. Gäller bara o hitta jobb o lägenhet. Hoppas de går vägen.
Annars vill jag allra helst till Sthlm. Trodde inte man kunde påverkas så av nån man inte träffat.
Jag skriver mer en annan gång. Thåström o jag har en ganska fin stund på nåt sorgligt fint sätt :)
Puss på er!



Staffanstorp

Dålig på att uppdatera min blogg. Det är jag verkligen.Men å andra sidan, hurmånga läser min blogg egentligen? hehe. Det som händer är att jag är tillbaka i Staffanstorp efter en underbar sommar. 2 månaders Ortopedisk Manuell Terapi står på programmet, kursen verkar mycket bra tycker jag, bra lärare o nyttigt innehåll. Efter 7 nov vet jag inte vad jag ska göra. Kommer inte bo kvar i Staffanstorp iaf. Gården som jag bor på tillhör skolan och efter jag är färdig med denna kursen har jag ingenting med skolan o göra längre o då känns det dumt o bo kvar. Vet inte ens om jag hade fått bo kvar, hehe.
Just nu är vi 5 st som bor här, mkt trevliga som är lätta att ha o göra med, det är skönt. Å andra sidan har vi nästan aldrig varit hemma allihop samtidigt=)
Annars består väl dagarna av poker, msn, massa sms-skickande väldigt trevligt=), springer en del. Idag har jag fått storspö i badminton dessutom. Saknar att hålla på med nån bollsport när jag är här nere faktiskt. Hoppas jag kan hitta nån lägenhet o jobb här nere så man har en fast plats. Kan man försöka hitta nåt fotbollslag men kanske.
Nu är jag sugen på o dansa, hoppas det blir lite tokdans i helgen.                        Godnatt!