bra dag

ja är inte så väldans bra på att uppdatera här kan jag ju inte påstå men men.. 1 gång i månaden borde man väl klara:)   denna dagen har kanske inte varit den mest spännande men men..   har varit i holmsjö hela dagen. fattar inte hur man kan bli så rastlös av att bara vara hemma en dag. Så satt o slöspelade poker, o det gick bra.. riktigt gött.. 200 dollar plus.. inte fy skam.  på mitt visakonto ser det inte lika bra ut.. 500 kr minus.. jag har kommit på att man kan få så mkt minus om man tankar för de där automaterna förstår inte att man bara kan ligga 100 minus egentligen. sjukt smart är jag ibland..  
Sen bar det iväg o lira match mot trion, b-laget..  sjukt sugen på o lira..   trots att vi har medvind i första halvlek så lyckas de göra ett mål o leder med 1-0 i halvlek.. kändes inte alls rättvist..   vi kommer ut i andra och fortsätter spela helt ok.. alla kämpar o sliter.. o då kommer ju utdelningen..  denna gång får en viss Stellan "Zlatan" Nilsson göra 1-1 målet efter en distinkt bredsida 3 meter från mål.. sjukt skönt.. som ett brev på posten gör Ländin 2-1 målet framspelad av en viss Stellan "Maradona" Nilsson.. måste sluta vara så ödmjuk...              3-1 kommer strax efter o matchen är klar..  jävligt starkt att kunna vända.            nu är jag sjukt trött.. o så upp o jobba imorrn vid 7.. suck..    
annars så är jag faktiskt mkt gladare än jag varit på länge.. känns gött. kanske är det sommaren. för den är ju på väg det märker man.. kanske är det nåt annat...         
nä nu ska jag sova i min goa säng. fint ju. . puss!