Let´s dance

Eftersom jag numera börjat vara hemma på helgerna följer jag allt som är värt o se på tv. Därmed sett alla avsnitt av let´s dance. Jag tror Laila kommer vinna lätt. Morgan är bra me o så gillar jag Blondinbella me (räknar me uppståndelse bland kommentarerna). Magnus är smidig för sin storlek. Sjukt stor man det där!  Gillar Kittys stil me men tyvärr har hon knappt nån taktkänsla.
Scott åker nog ut idag. De har varit sjuka men hade förväntat mig mer av honom. En boxare borde väl ändå ha lite takt och lite bättre hållning. Niklas Wahlgren tycker jag inte så mkt om, men han kan ju dansa iaf. Maggan är snygg och jag tror hon bara kommer bli bättre o bättre. Carl-Jan har jag inte så mkt till övers för men han är väl rätt skön på sitt sätt får man säga. Avslappnad hehe. Högberg va bra idag får jag ändå säga men hon är ju inte så atletisk och det är ju ett minus.
Undra om jag fått me alla nu.
Vet ni vad jag tycker iaf. Vet att alla var sååå spända på de!
I helgen ska jag jobba 24 timmar, en timmes rast ingår där. Dock är det inte mkt o göra så räknar me o inte missa alltför mkt av all sport som är på tv.
Sjukt spännande handboll hoppas jag på. Kan Sverige överträffa sig själva och ge OS-mästarna Frankrike en match. Det är frågan. För att göra de krävs att Kim verkligen tar för sig mer o att Doder och Larholm är lika som de var mot Kroatien. Samt att vi sätter skotten från linjen! Kom igen Arrhenius!
Ska hinna träna imorrn oxå. Tar en liten paus i jobbet de blir bra.
Nu börjar omröstningen! Spännande!
Puss och godnatt!

Korrigering

Vår katt heter inte Semla den heter Selma. Semla kan mkt väl bli ett framtida kattnamn dock. Just nu sitter Sune o skäller på Selma men våra katter har förstått att Sune är ganska mesig så de bryr sig inte längre. haha. Inget ont om Sune men han är rätt liten o inte så skräckinjagande.
Kan informera A om att nästan tävling börjar 16 feb om jag inte minns fel. Kvalet till den är runt 2 feb tror jag. För mer exakt info fråga simsson.
På söndag missar jag Oasis men det var eget väl. Jag har blivit pensionär.
Den 31:a jan behöver jag tips om vad jag ska vara. Ska på maskerad/fördelsedagskalas o temat är rock. Ville vara Bowie i blå kostym o blått smink men det blir nog svårt.
Ikväll ska jag jobba. hej hej!

Ett par dar hit elr dit

Kul att det är så stor aktivitet i kommentatorsfältet! Fortsätt me de! Kanske inte blir riktigt ett inlägg i veckan men fyra i månaden ska jag klara. O så sant som de e sagt konst kan inte stressas fram. 
Simme ja fick kramp när han var o badade men han är oxå mannen som inte klarade ligga på min spikmatta i mer än typ en minut. Inte så hårt virke i honom kan man säga! Han är oxå mannen som tappat bort 5 st olika skor. Kanske inte hör hit men det är kul.
Min dygnsrytm är rätt spännande nu. Igår somna jag kl 22 framför snookerfinalen natten innan somna jag 7 på morgonen efter en pokernatt.
På tal om snooker så vann The Rocket O´sullivan i en final som verkar varit spännande. Han är i en klass för sig när han är på humör så är det bara.
På begäran av A kommer är en väldigt förenklad regelförklaring av snooker:
Det finns 15 röda bollar och 6 färgade bollar. De röda är värda 1 poäng. De färgade är värda 2-7 poäng.
Man börjar alltid med o försöka sätta en röd boll.
Efter man satt en röd boll ska man försöka sätta en av de färgade bollarna som tas upp o lägges på sin speciella prick på bordet som den har. Som ni då förstår kommer de röda bollarna ta slut och när de gjort de ska man sätta de färgade i ordningen gul,grön, brun, blå rosa och sist svart.
För ytterligare frågor om snooker hänvisar jag till [email protected]
Går bra o fråga vad som helst om snooker där.
Så nu räknar jag me att du A kommer kolla all snooker du kommer över. Var man kan hitta internetsändningar frågar du givetvis på hotmailadressen ovanför! Snooker är sporten me stort S! Tycker vi hurrar fyra gånger för snookern för att det är en så bra sport: Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!
Det som händer i huset är att vi passar en hund sune i 2 veckor.En papillon är det tydligen. Är väl en vecka kvar elr så.
Den har fått stryk två ggr av vår katt semla som inte tycker om att den vill gå in o kolla på hennes kattungar.
En mkt trevlig bekantskap är det iaf. Smart vovve måste jag säga. under natten brukar den få ligga i köket med sin filt o sätter vi för en grind. De tycker den inte om o den förstår när det ä läggdags då smiter den in till mamma o gömmer sig under sängen.
Tack för mig hej!
 

Mama Barbro, 2009

En väluppdaterad blogg har man inte! Sitter o väntar på att jvm-finalen ska börja. Mer än en timme kvar o jag hittar inget sevärt på tv!
Ett nytt år har vi fått sen sist me, väldigt trevligt! Nu ska 2009 bli ännu bättre än -08 som var ett kanonår faktiskt.
Nyårsafton spenderades i Karlskrona på Björkholmen, hade jag suttit på nätet med min dator hade de kunnat bli en o annan bild me. En oerhört lyckad kväll me tequila, Zuppe el Mama Barbro o Pontusspex.
Annars ska jag ta tag i mitt liv. Som jag brukar säga. De borde ske imorrn. Men kommer kommer sova halva dan imorrn tack vare finalen. Men denna vecka måste nåt ske. Bott hemma i en månad nu. Får inte bli så mkt mer asså. Längtar efter egen lägenhet även om samboende oxå skulle gå bra om jag inte hittar nåt lämpligt.
Måste ta tag i träning me så man får bort julmaten som sätter sig så snabbt runt magen.
Sjukt kallt har det blivit me här nere. -15 är inte rimligt här nere i södern! Våren kom o rädda mig!
Nu ska jag äta nåt tror jag. Läste i BLT att det forskats kring det med o äta innan man går o lägger sig o nattäta o så. Allting är en myt, man blir inte tjockare än man skulle blivit om man äter det på dagen! Så nu vet ni det!
En annan myt var att man tappar så sjukt mkt mer värme av huvudet än av resten av kroppen. Myt myt myt.
Äta innan man badar va inte heller några problem. Tänk va ni lär er saker ni som läser denna bloggen!
Brukar ha som nyårslöfte att inte börja röka så det har jag i år oxå. Röka när jag är full får jag såklart.
Kan också försöka hålla att jag ska skriva här iaf en gång i veckan. Då blir väl alla mina fans därute i cyberspace glada???
Borde ha att jag ska träna lite mer me. Hm. men det får bli när det blir över 15 grader varmt. Nu kan man inte gå ut heller.
Borde me ha att jag ska anstränga mig ordentligt för o hitta ett bra jobb. Det är så mkt man borde.
puss på er!                                       /Stellan