jaha

Det händer mkt just nu. Tänker  på A. + P. typ hela tiden. A. kände jag ens inte A. så bra men det är så sjukt ändå. O P. önskar jag att det går så bra för. Så go han är. Igår drog B-M, min gårdskompis som jag bor med till kiruna. Kanske hon jag kommer sakna mest tills vi börjar OMT-kursen den första sept.    Känns konstigt o inte träffa henne på 2 mån. Vi har träffat varann typ hela tiden sen i aug förra året. Iofs hade vi typ 1 månads påsklov men ändå.          Kan knappt tänka mig livet här på gården utan henne. Sjuuukt bra är hon, man blir ju glad bara av att se henne. Nästan alltid möter man henne med ett leende. Sååå gött!       Hade kunnat gå i skolan ett par år till par för vår klass.  l love! Riktigt bra klass! Det tråkiga är att man känner att man börjat känna en del på riktigt nu precis de senaste månaderna...
Om man tänker vidare så kommer man kanske aldrig se av en del som gått i vår klass, Visst det är en OMT-kurs som börjar den första sept. men den komemr ju inte alla gå. kanske hälften. I don´t like. 
På söndag är det minnesstund för A. Tror det komer bli fint med jättemkt folk.
Inte för att jag är djup men har haft såå svårt för o somna senaste nätterna. Tänker på hur små detaljer det kan vara som förändrar livet så avsevärt.. En situation förändrar livet totalt. Även om man det är en själv eller nån anna som är med om det eller inte,.
Det påverkar så sjuukt många om det händer nånti
ng.
Idag hade vi avslutning: Jag är numera medicinsk massageterpeut, det känns bra. Men jag vill kunna mer. folk frågar så mkt o tror man ska veta allt,.
Osammanhänganade blogg I know men jag suger på o skriva.
S. som bor här kommer jag oxå sakna. Hon är lite som jag tycker jag. Ganska blyg egentligen. Lär man känna henne är hon the best om man säger. Really like her.
Jag är full. måste sluta skriva.. Kommer sakna mkt dessa 2 mån. Skönt o träffa en del på nästa kurs. Verkligen!
ska sova. puss

...

Snabbvisit i Karlskrona över midsommar. Det blev inte alls som jag tänkt mig.
Kommer hem ca 15 på midsommarafton. Kl 16 ringer en kompis och säger att det varit en motorcykelolycka med 2 av våra kompisar. Föraren A. dog direkt och P. som satt bakom ligger på sjukhus i Lund. Jag fick gåshud på hela kroppen när jag fick samtalet. Overkligt.  A. kände jag inte bra men ändå lika hemskt. Av det lilla jag träffade honom kan jag säga att han kommer bli sjukt saknad, riktigt go kille och mycket populär bland alla.   Tänker på alla i hans familj och de som skulle fira midsommar ca 150 m ifrån olycksplatsen. Kan bara tänka mig hur det var där då de antagligen hörde smällen. 
P. känner jag ganska bra och hoppas verkligen det går bra för honom. Det är jobbigt att man inte vet hur det står till riktigt men försöker hålla mig uppdaterad genom kompisar hur det är med honom.                Just nu går alla tankar till det som hänt... 
Suttit i typ 10 min nu o bara stirrat in i skärmen lyssnandes på Sigur rós. Gåshud.
Nä ska inte sitta och tänka för mycket.
R.I.P   A.
Var stark P.  !

Födelsedag, antiklimax

Idag har jag fyllt år! Grattis till mig! 24 år. Det är väl inte speciellt gammalt?! Känner mig inte speciellt gammal iaf. Fått väldigt många grattis. Mkt kul. Fick iofs påminna en del. Haha. :P
Idag har jag också gjort klart det sista jag hade att göra i skolan. Redovisa mitt arbete som jag pratat lite om. Trots att vi hade typ nada förberedelse så gick det ok. Riktigt skönt att ha det gjort. Nu ska jag bara kolla på när övriga klassen ska redovisa. Nice!
Sedan efter skoldagen såg jag fram emot att Sverige skulle spela sig till kvartsfinal. Så blev det ju inte. Jag kände mig dock inte så säker som många experter varit. Jävligt osäker innan matchen. Det visade sig också att Ryssland var riktigt bra och att Sverige nog gjorde sin sämsta match på mycket länge. Ryssland var mycket bättre än Sverige. Blev ett jäkla antiklimax kan man säga. Hade varit fett med en kvartsfinal mot Holland. Nu håller jag på Holland i fortsättningen, de spelar rolig fotboll och satsar offensivt.
Vi hade en mycket trevlig helg för övrigt här på gården i Staffanstorp. 5 st räckte för en bra fotbollsfest. S. cyklade vilse och blev bunden med ett lasso. Det var roligt.
På fredag är det midsommar. Blir en snabbvisit till karlskrona. Hoppas det blir trevligt.
Nu ska jag försöka sova. Ha en bra midsommar!

Dags igen

Sverige gjorde en bra match senast mot Grekland och Daniel Andersson också! =)  Grekland verkade mest gå för 0-0. De skapade otroligt lite o det är ju alltid skönt. Sen har vi ju Zlatan, hoppas han håller bara.,.
Ikväll blir det svårare motstånd, Spanien är ju ingen lek. Villa o Torres där på topp. usch. Inte lika nervös denna ggn då vi antafligen har saken i egna händer öven om vi  förlorar. Ska man klaga mer på uttagningar fattar jag inte varför elmander ska spela istället för sebastian larsson på kanten. Larsson har ju grymma frisparkar o hörnor plus att han är bra defensivt. Jaja. Hoppas jag får fel denna gången också!
Annars så har de flesta diskussioner jag haft om fotboll hittills under EM handlat om vem som är snyggast. Diskuterat mest med tjejer då som ni förstår=)    Thierry Henry och Henke kom högt upp på listan. Också Torres o såklart den där Christiano Ronaldo. Zlatan är inte heller så dum.   Det är väl ungefär vad vi kommit fram till. 
Jag tror Spanien vinner EM. Så brukar man ju iofs säga men de lyckas ju aldrig aldrig aldrig, men jag säger det ändå. Även fast Holland ser ruskigt heta ut.
Nu ska jag åka o köpa chibbe.
Go Sverige!

Nervöös

Sverige möter Grekland snart(typ 6 timmar men ändå(=). Börjar ju bli riktigt nervös. Så nervös att man inte kan plugga. Kändes ju inte riktigt bra när de säger att Daniel Andersson ska spela från start. Tycker Anders Svensson skött sig utmärkt i den defensiva mittfältsrollen o då hade vi fått in Källström på plan me. Hade varit nice. Får hoppas det inte blir nån upprepning av spanienmatchen där andersson spelade. Jaja. Hoppas det går bra och att vi gör första målet.
Nu ska jag försöka plugga i 2,5 timme iaf. Sen börjar ju Spanien-Ryssland. Man måste se alla matcher!
Heja Sverige!

siesta

Helgen har alltså tillbringats i Hässleholm. När det är en festival så nära där jag bor har man ju svårt att låta bli att åka dit, sån är jag. Jag var där från torsdagen till söndagen. Lite ovant att inte vara där på onsdagen också då jag tycker att det är en mycket bra festivaldag. Man behöver inte oroa sig för att missa några band utan bara festa o ha kul. I och med att jag skulle skriva tenta i Malmö på fredagen så va jag tvungen att ta det lite lugnt på torsdagskvällen.
Det började med att ja kom dit med M. och A. som egentligen va de enda jag kände hyfsat.  De kände några som vi bodde med festivalen ut. Så vi var väl iaf typ 10 stycken i vårt camp.  Bandet som öppnade festivalen var Hoyfen Balagan och de va vi ju förstås tvungna att se! Ingen hade hört talas om den men namnet är ju roligt så hela campet drog dit. Det visade sig vara ett gäng från lund som spelade en massa blåsinstrument. Det var väldigt dansant o glatt men man tröttnade efter två låtar då allt lät ungefär likadant. "Hoyfen balagan" blev iaf vår lilla kampsång. Det är ju så roligt o säga. Det andra som man minns från torsdagen är Moto Boys helt underbara konsert, man såg till och med att det kom nån tår från honom i en låt. Underbart fint och vackert var det iaf. Moto Boys mormor dog dan innan så han sjöng nog med lite extra känsla. RIKTIGT bra iaf!  Efter den konserten var slut gick jag faktiskt och la mig. Det var galet galet galet stört kallt på natten. Kände ju av det också då jag var nåt så när nykter.
Tog tåget ca 7.30 från hässleholm till malmö. Seg var man men tentan gick bra o jag missade egentligen bara en liten grej.
Så skönt att ha den gjort så när man kom tillbaka kunde man börja festa på riktigt. Vad jag minns tillbringades mest tid i campet på fredagen förutom när vi var på Håkan då. Då blev det dans, dans, dans, Han är alltid bra Håkan, Annars såg jag bara hästpojken på fredagen. De va ganska bra men jag var sur efter för att de inte spelade Caligula väntar. Fick senare berättat för mig att han visst hade gjort det. Men men. Kan inte komma ihåg allt. En bra fredag och jag kände inte av kylan alls så mkt denna natt!
Lördagen va riktigt bra fast jag kände mig lite sliten redan nu. Vi tog oss kraft att gå in till staden, det va sjukt varmt o sjukt skönt. Mesta tiden låg vi och solade oss i parken. Eller M. och A. solade sig o jag satt minst lika mkt i skuggan som i solen. Efter en liten tur till systemet då jag kände att jag behövde öl bar det iväg tillbaka.
Såg lite av Babian. Tror det kommer bli riktigt bra. De låter ganska mkt som Bob Hund tycker jag. Första skivan kommer snart. Det kommer bli intressant. Efter jag sett de skulle jag tillbaka till campet tänkte jag men träffade B. och K. från vårt camp som satt i en bar där o drack öl. Efter att ha tagit en öl med dem blev det gärna ett par till plus några shots som man fick i provrör. De var sjukt små dock. 20 spänn trodde man var ett bra pris först men sen såg man att det var 1,2 ml. Haha. Att man ens får sälja så små shots. Ändå så köpte man några styckna, servitrisen va ju trots allt rätt söt. hehe. K. får sedan den briljanta idén att pierca sig. Det var riktigt roligt faktiskt. Han hade kommit hem med en låtsaspiercing till sin mamma typ ett tag innan siesta och hon hade börjat gråta. kul. Undrar vad hon gör nu när han skaffat en riktig.
Såg bara Man must dance av Johnossi. Hade velat se honom men vi hade ju trots allt riktigt trevligt. Missade Moneybrother, det va inget bra. Såg lite Millencolin, lite Jonas Game och dansade lite utanför till Billie the Vision då det va fullt i huset de spelade. Annars bra lördag i campet.
Så här efter har jag märkt att jag är ovanligt sliten. Va ju inte ens där från onsdagen ändå så va man ju förstörd! Jag börjar bli festivalgammal helt enkelt! Märkte man också när man kollade på folket,. Det var många många småttingar om nu kan säga så. Hehe.
Direkt efterår kände jag att det bara blir en festival till. Har ju redan köpt biljett till emmaboda så det kan man ju inte missa. Redan nu har jag dock återhämtat mig gnska bra och hoppas att det blir Way out west elr Arvika(eller båda!?) Bästa citatet från festivalen: "Det luktar så äckligt i navlar ibland"... 
Nu har jag skrivit mycket.
Snart börjar Fotbolls-Em. Jag är sjukt pepp.
Ha det bra!