bluetooth! ha

Jag är inte så frekvent i mitt bloggande. Men en gång i veckan tycker jag är ok.
Jag har köpt en ny mobil. Sony Ericsson W890, den är väldigt tunn. Sen lämnade jag in min gamla mobil. Glömde spara massa fina sms och en del riktigt bra bilder:(  men säljaren var så ruskigt snabb så jag hann ju inte tänka. Fick handla för 500 då dock. Köpte ett trådlöst headset, ljudet överför med bluetooth alltså. Bra köp har jag märkt. Använt det mycket.
Kommit på att det är riktigt skönt att vara ute o gå samtidigt som man lyssnar på grym musik. 
Så nu de 2 senaste dagarna har jag letat upp lite rundor här i Holmsjö. Hittat 2 riktigt bra. Sen idag ska jag gå en tredje, hoppas jag inte går vilse bara för jag vet inte riktigt var jag ska gå för att komma rätt. Men sånt ordnar sig alltid.
Igår gick jag änstan 2 h och i förrgår 1,5. Det är ganska bra. Man får se till att man har fullt batteri på headsetet för det tar slut lite väl fort, det enda jag kan klaga på egentligen. För utan musik är det ju inget kul o gå heller.
Annars vill jag mest att nåt kul händer. Funderar på att åka o se håkan i ljungby(en gång framröstad till sveriges tråkigaste stad läste jag nånstans:D). Eller så blir det en regular utekväll(kvällar? ) här i stan. Återstår att se.
Har inget mer att säga. Ha en bra dag!

Festival

Det är alltid en speciell känsla när man kommer hem från festival. Allt blir så tyst och avslaget. Just nu känner jag bara att jag vill tillbaka till nåt camp och dricka hemmagjort vin och bara vara bland människor. Nä istället är jag hemma. Tänkte bara vara ledig i sommar och ha det skönt. Grejen är att det ofta bara blir drygt. Nästan skönt o ha ett jobb. Det hade varit gött o ha ett sommarjobb där man bara gick på festivaler. Det hade varit slitigt men kul. Frågan är varför någon skulle vilja betala för det. 
Just nu vill jag bara att något ska hända. Något skojigt. Ut i karlskrona på fredag. Händer det nåt iaf. Ska bli trevligt faktiskt. Att vara full brukar ju vara helt ok liksom. 
Nu ska jag nog städa rummet eller något annat spännande.. Ha det!

hehe.

Ja det va ju ett bra inlägg jag skrev senast. Eller väldigt osammanhängande och flummigt iaf. Men det är väl så man är när man är full antar jag, osammanhängande och flummig. Det var en bra kväll med klassen iaf även om det inte var så jättemånga som stannade speciellt länge men kul hade vi med dans och limbo. He.
På onsdag drar jag till arvika. Som jag sagt innan, när det drar ihop sig till festival så är det nånting som drar i en så man hamnar där i vilket fall.   Börjar bli ganska laddad. Vi är ett bra gäng som åker.
Nu ska jag försöka sova så man inte vänder på dygnet helt.
Natt!