1 inlägg i månaden

Undra om man ska ha en blogg när man skriver en gång i månaden:)  
Men ja. Många har ju bloggar som skriver strunt varje dag då kan jag ha en blogg där jag skriver strunt en gång i månaden, det tycker jag nästan är bättre.
Nu borde jag nästan ha lite ångest, har fått mitt sista csn för några dar sen. Nu måste jag faktiskt tjäna pengar, de känns jobbigt. 7 nov är tentan för kursen jag läser. O jag måste plugga på de, men gör de inte.
Måste hitta nånstans o bo snart.  Ska bo här på gården november ut. Gör väl inget om jag flyttar hem o bo hemma i dec men längre än de pallar jag faktiskt inte.  Så en lägenhet i Lund elr Malmö är att föredra.  Vill nog inte bli inneboende hos nån heller.  Dela lägenhet hade väl varit ok men känns inte som det är så aktuellt.     Så en del jag borde känna ångest för.
Känner mig rätt lugn dock än så länge, måste bara börja leta på allvar.    
Alla frågar så mkt vad som ska hända nu o vad jag ska jobba me, det är ju lite jobbigt. Hade varit kul o ha ett bra svar. haha.
Träningen går inte lika bra som innan, har fått ont i knäna när jag springer. Det är inte bra, hade kommit  igång så bra med o springa men ska prova o köpa nya skor till o börja me. Stå lite på min balansplatta me. Annars gör jag det som går, simma o göra lite grejer hemma.
Gårdslivet här är bra annars, blir mkt msn:ande o tv o försöka umgås med gårdskompisar. Trivs me de.
Undrar om de är trygga med mig, har kommit på att jag är specialist på att glömma plattan på. Det är ingen bra egenskap!
Tänkt på en annan sak, varför vill barn alltid veta vad man heter? Brukar vara massa barn när jag simmar, alltid vill de veta vad man heter sen ibland frågar de inte. Vad får de ut av de liksom? 
Hade jag som vuxen frågat nån okänd va hon/han hette som första fråga skulle de ju tycka att jag va en konstig man. Ännu konstigare om jag inte frågat me.   Tycker dock barn ska fortsätta med detta om de tycker det är kul. Har inget emot de egentligen.  Tycker det är lite lustigt bara.
Bra fester på sistone förresten.
Nu satsar jag på nytt inlägg inom 2 veckor. Se hur de går.
Puss på er

Hej alla 5(?) bloggläsare

Tja. Idag är en helt ledig dag. Inte för att det är ovanligt, men ändå skönt:)
Man får ju massa påtryckningar från allmänheten att man ska blogga så man får väl göra de! 
Igår va de en bra kväll. Idol, oskyldigt dömd, fotboll. Kände för o dricka lite så blev min enda ensamma öl o en halv vinare. Blev inte småfull i min ensamhet. hehe.  Eller ja. Jag var ju inte ensam, hade ju sällskap av övriga gårdskamrater men bara jag som drack såklart.  Blev en trevlig kväll med massa sms lite msn o lite prata tele. 
Slagit rekord härom veckan i att få antal sms på en dag av samma person, 95 st, är jag väldigt nöjd med iaf:)
Känner mig lite bakis idag fast jag drack så lite igår, undra om det ålderhetstecken. Det är de nog.
Kursen som jag går är väldigt intressant och man lär sig mkt men de e svårt me.
De som är lite jobbigt är att jag behöver jobb o bostad om en månad. Får hoppas de löser sig, hittar jag inte nåt massagejobb nu får jag väl söka inom vården igen. Har ju trivits där innan så det skulle vara helt ok!
I helg är de inflyttningsfest, hoppas de blir galet, det är jag sugen på iaf. Senaste gångerna jag festat har inte varit de allra roligaste, nu börjar jag bli sugen på dans dans dans.
Annars trivs jag väldigt bra med vardagen, hoppas de håller i sig!              
Musiktips: Teenagers - Reality check