Farväl Staffanstorp för denna gången

Ja då har jag gjort mitt i Staffanstorp, i alla fall när det gäller och bo här. Känns lite sorgligt. Verkligen gillat o bo här faktiskt. Finns ju vissa nackdelar men fördelarna har övervägt.
Tråkigt o skiljas från min orginalgårdskompis B. Men vet att vi kommer ses igen. Hon har ju lite kvar o göra på gården men ska pendla från Långt upp i norr, hehe, Så tänkte väl hälsa på när hon är här nån helg. Det blir kul. Hon är iaf världens bästa som sprider massa positiv energi omkring sig och som man blir glad av:)
De andra på gården har jag inte hunnit lära känna jättemkt men vi har kommit bra överens!
Hoppas vara tillbaka i Skåne efter nyår nångång. O hoppas jag tagit tag i o söka jobb då. Det var det jag skulle göra den månad jag hade när jag var ledig här. Men det är som nån dragit i mig o sagt att jag inte skulle göra de. Kommer ingen vart liksom! Med nånting! Typiskt mig. Dåligt av mig.  Ska ta tag i jobb o bostad. Det måste jag.
Ja nu ska det bli kul o komma hem. Träffa de kompisar man har kvar i Karlskrona, lira lite boll o jobba lite på gamla jobbet. Inte fel faktiskt. En månad räcker nog för det dock.
Blivit utmanad av Pugge, Pugge.blogg.se, me ja. O jag kan inte länka nej! Men en blogg jag gillar iaf!  Tror man skulle säga 7 saker om sig själv, lite oväntade.
Så då antar jag utmaningen, se om jag kommer på 7 saker.
1. Jag gillar inte att gå på A-brunnar.
2. Jag skickade 1167 sms från 5 okt till 4 nov
3. Programmet Vem vet mest är en höjdpunkt på dagen varje vardag särskilt när A. är på msn
4. Jag har aldrig sökt ett jobb heller aldrig varit med i arbetslöshetskassan
5. Är en aning orolig över att bli gammal, 25 är en bra ålder, sen får de räcka.
6. Tror att den senaste filmen jag såg på bio var Pirates of the caribbean 3, ca 1,5 år sen
7. Jag är väldigt dålig på och prata med människor jag inte känner

Sen skulle man utmana nån vidare, men det struntar jag i! Ha!
Musiktips va längesen: Frida Hyvönen - Silence is wild         underbar skiva
På återseende Staffanstorp!    

Kalmar, lokalsinne

Ja då är det måndag igen, känns inget kul alls asså. Nu måste jag börja ta tag i saker o ting. Orka liksom!
Då är de ju roligare att prata om helgen.
Kompis C och hans flickvän F har flyttat till kalmar för ett tag sen och hade inflyttningsfest. Trevligt värre, då är det ju bara att ta sitt pick och pack och dra dit.
Fick ressällskap från Lund, skönt o slippa åka de tre timmarna de tar själv. Så D och P hade lite förfest på tåget med rödvin, lite öl, aftonbladet o korsord. Så tiden gick rätt fort. Framme blir vi hämtade vid stationen av värden.
Några hade varit där sen dagen innan så det var lite folk.
Satt o drack så som man gör på fester o fick lite godsaker o grejer, inte dumt!
Minnet sviker lite men vi började leka nån sifferlek som var riktigt klurig. Man räknade från 1 till 15 o vid 15 hittade man på en ny regel. Det blev en himla massa regler o man skulle byta plats på siffror o självklart fick man inte säga namn elr peka, det som alltid kommer upp på lekar och som är omöjligt o inte göra. Så det blev en del dricka kan man säga. Pekproblemet löste jag genom att ta på plastpåsar på händerna, rätt smart!  Haha. det här kanske inte låter så kul men det var riktigt kul iaf!
När vi kom så fick alla en karaktär som man skulle ge lite hintar om vem man va. Jag var Nasse i Nalle Puh o skulle hitta Nalle Puh. Trodde för övrigt att jag skulle vara en Nazist när han först förklara, det hade varit kul me.
Ja efter leken skulle vi iaf ha hittat sin jämlike då, jag hade inte en aning men jag fick hjälp av min vän M som hade koll på alla!  Alla jämlikar fick sjunga en liten sång. Jag drog iväg nån liten sång tror jag.
Härifrån efter att ha blivit bjuden på shot är minnet ganska vagt.
Tror det inte dröjde så länge innan vi gick ut iaf.
På nåt sätt blir jag själv, jag själv i en stad jag inte känner till det vet alla som känner mig. På nåt sätt har jag fått världens sämsta lokalsinne.
Går och går o ringer 118 118 för att få tag på taxi. Tar reda på adressen åker till gatan. Tycker det är lugnt att taxichaufförn bara släpper mig på gatan o inte precis på adressen. Jag känner inte igen mig. Lyckas tappa bort gatan. Kommer till precis samma ställe från där jag tog taxi första ggn. På nåt märkligt sätt. På vägen börjatr jag prata med nån dam i medel¨ldern o jag har hennes garderobskort till jackan när jag kommer hem märkligt. Iaf så ringer jag taxi från samma ställe som jag var första ggn. Denna ggn blir jag avsläppt precis på adressen och hittar!  Så utgången kanske inte var den bästa men det var en mkt bra kväll iaf!
Nu stresskrev jag sista. Ska iväg till pappa!                                          

färdigt eller?

Klara tentan, gjorde ett misstag på tentan, vet inte om det borde varit nog för o kugga. Tyckte inte läraren iaf.
Vad gör man nu då? Vill plugga lite mer känner jag just nu, behöver veta mer, vill plugga mer med B iaf! Går ju så snabbt! Kommer sakna massa manniskor. 
Vi åt indiskt me de som kunde, det var gott, Jag tog mellanstarkt, det var starkt starkt starkt. Tur jag inte tog starkt.
Imorrn blir de kalmar! Ska bli kul!
Nu ska jag lägga mig.
Gonatt!

citygross

Idag har B o jag varit på citygross.Det är en väldigt bra affär. När jag flyttade till Staffanstorp hette den stora affären som alla handlar i AG:s så det kändes väldigt konstigt när de helt plötsligt bytte till Citygross. Alla var mycket oroliga men nu känns det helt rätt med citygross! Staffanstorpsborna ska vara stolta över sitt Citygross, det är jag!
Jag köpte fetaost och pesto bl a. Detta rörde jag sedan ihop och la i/på lax och så in i ugnen. Potatis och pestosås till det.
Blev väldigt gott. Rekommenderas!
Idag har jag pluggat me, eller jag har kollat igenom lite papper iaf. Samtidigt som jag kollade på fotboll, messade och följde hur det gick för kompisar i pokerturneringar.Undra hur mkt jag lärde mig. Imorrn har min sista lektion och på fredag är det tenta. Den kommer jag antagligen inte göra, men får väl göra om den hoppas jag.
I natt är det val. Jag ska inte stanna uppe och kolla. Skolan börjar ju redan 11 imorrn. Dvs uppgång 9.15.
Hunnit spela lite me faktiskt, vunnit 80 dollar. Inte gått jättebra annars de senaste veckorna men inte backat mkt heller.
Tjatas så på bilder i kommentarerna ser jag. Håll till godo! Snart kommer det nog nåt! Inte ikväll!
Sova snart beroende på hur mkt sms:ande det blir..                                          God natt!


kamera

Jag har köpt kamera. Det är roligt. Imorrn kanske jag ska ut o fota Staffanstorp lite.
Igår va det fest. Mkt trevligt, bilder finns på den underbara ansiktsboken.
Idag har det varit bakisdag.
Mkt msn, alltid lika kul! Sen har vi fått in en himla massa kanaler, innan vi t o m dålig bild på fyran. Nu har vi canal+ o massa fler helt plötligt. Märkligt! Så idag har det varit mkt fotboll me!
På fredag är det tenta, efter det är de bara omtenta som jag har på schemat, annars är det helt tomt!  Måste verkligen söka jobb o bostad nu!
Nu är det dags för sängen!                    Dröm sött!