kravaller

ja vad händer då i mitt liv på sistone.. Det skulle vara kravaller i stan ryktades det om. det blev väldigt lite av det måste jag säga.. nån slog tydligen sönder en bilruta när han gick i tåget.. problemet var bara att det körde fyra piketbussar efter tåget plus att det gick 10 poliser på var sida om tåget.. hmm. alltså. det var INTE smart gjort.. men ja det va väl det närmaste kravaller vi kom. Sen stod det 6 st aktivister(hehe) utanför sparregården med ett lakan som det stod nåt om frihet på.. framför de sex stod det fjorton poliser.. så ja. tillräckligt med poliser va det iaf! sen såg vi en ascool rastahund me.. bilder finns på www.flickr.com/photos/nissebergman .. där poserar jag oxå för frihet..
Jag ska flytta till Malmö i höst är dte tänkt.. bli diplomerad medicinsk massageterapeut. låter väl fint? :) jag tror det är ganska krångligt men man måste ju chansa ibland o jag borde väl vara ganska motiverad.. sen ska man bara få lån till den där jävla anmälningsavgiften oxå.. men det får jag ta tag i på måndag. man ska skjuta upp allt så långt som möjligt. det är mitt motto.. och man ska inte börja meningar med stor bokstav. det är jag helt emot.. och jag tycker gärna att man ska börja meningar med och. det tycker jag är bra.
igår vann vi med 7-0 mot fjöset på sambavallen. Denna ggn va det Tving som bjöd på sambafotboll, få se hur det blir på måndag när a-laget spelar mot fjöset.
vad har hänt mer.. hmm.. världens goaste 103-åring har gott bort på jobbet.. jävligt synd men han började faktiskt bli gammal. sen så gick det snabbt oxå. det är bra. så är det inom äldrevården, det känns som alla goa tanter o gubbar försvinner. Antingen dör de eller så flyttar de nån annanstans.. men men.
men ja. nu måste jag in till systemet.. måste ju faktiskt bli lite fest idag.. helt jätteledig imorrn. helt sjukt bra.. denna ggn ska jag inte tappa bort min bilnyckel! då är det kört för mig vill jag lova! får väl tappa bort mobilen elr nåt. det är ju faktiskt bättre..
that´s all folks! syns i dimman ikväll kanske!