fan me

Inte lika kul o skriva om matcher när man förlorar! Vi mötte Torhamn på hemmaplan o de vann me 3-0. Tungt tungt. De var bättre helt enkelt. Hetare liksom. Först på bollarna. För mig gick det inte så bra. Kom fel i positionen och i situationerna. Fick spela 90 min som mittback iaf. En riktigt stabil mittback som är positionssäker o vinner det mesta i luften skulle behövas i Tving.
Ikväll är det match me b-laget. 4 matcher i veckan.
Börjat jobba me ja. Det är riktigt kul så här i början.
Nu ska jag vila. Borde jobba på brännan egentligen. För det har jag ingen.
Bästa låt just nu: M.I.A - Paper planes

Referat

Svaret på Sarahs fråga är att jag hoppas de men det blir svårt! Antagligen får vi sikta in oss på andraplatsen. Kommer vi tvåa får vi möta ett annat landslag som kommit tvåa i två matcher. Just nu ligger vi på samma poäng som portugal o 4 poäng efter ungern som ligger tvåa. Ungern o Portugal ska dock möta varann två ggr. Alltså kommer förhoppningsvis båda lagen tappa poäng. Så jag är fortfarande positiv!
Nu till nåt mkt viktigare: Tvings GoIF!  Vi hade ödesmatch mot Drottningskär. Hade vi förlorat hade vår chans till andraplatsen varit borta.
Så till matchen. Drottningskär börjar i full fart o vi får bara försvara oss. Vår målvakt gör en galen fotparad på ett skott från en fri skäretspelare från ca 3 m. Han gör ett par till räddningar i början som är riktigt bra. Vår lite loja start tror jag kan ha göra med att vi gick ut lite väl tidigt o fick stå o vänta på domaren rätt länge. Kanske tappade lite fokus där. Efter 10 min blir vår mittback skadad så jag får gå in där. En inte helt van position.
Efter ca 15-20 min tycker jag vi kommer in i det bättre o börjar även skapa en hel del farliga situationer. Samtidigt som jag tycker vi börjar få riktigt bra koll bakåt. 0-0 i halvtid tycker jag va rättvist även om jag kan tänka mig att skäretspelarna inte var helt nöjda med att inte ha ledningen=) 
Andra halvlek börjar ungefär som första och vi blir ganska tillbakapressade. Vi får inte riktigt fast bollen på deras planhalva. Ändå tycker jag bara de skapar en riktigt bra chans under de första 25 i andra halvlek då vi är på vår planhalva så gott som hela tiden.
I 70:e min ungefär får vi fast bollen på våran högerkant o vår lagkapten kommer till bra skottläge efter några snabba passningar. Han missar skottet men bollen går in i starffområdet o rätt som det är får vår forward Piggen bollen i bra skottläge. Han får på nåt rätt så löst konstigt skott som seglar in i bortre. Grymt grymt skönt. Efter det är de tvungna o flytta upp ännu mer och det passar oss perfekt. Vår ytterspringare som gillar o fixa straffar gör en soloraid förbi 2 elr 3 av deras spelare. Utan o ens trilla! Fri med målvakten lägger han den iskallt längs marken och det är 2-0. Skäret försöker efter detta trycka på men jag tycker det känns stabilt i försvaret o de skapar inte speciellt mkt.
Efter en hörna tror jag det var så kommer bollen ut till vår gamling Tedi(måste varit hörna eftersom han hunnit så långt upp(= ). Han slår nån turpassning in i mitten som Piggen snyggt lobbnickar in när han ser att målvakten är på väg ut.
Efter detta var det lugnt även om det kändes som domaren la till väldigt mkt tid!
Resultatet blir därmed. Tving-Skäret 3-0.   Det bästa idag är vi kämpar så sjukt bra även om vi är lite tillbakapressade.
Säsongens bästa insats totalt sett tycker jag. Riktig laginsats!
Min egen insats var nog också säsongens bästa. Kändes bra som mittback även att jag inte spelat så mkt där.
Nu ska jag sova. Jobba 13-21 både lördag o söndag. Imorrn har jag träningsvärk
Det var allt för nu.
See ya!
 

Deo

Tvingsyndromet hoppas jag att vi efter vår senaste match kan radera. Vi möter blåningsmåla/eringsboda. Tar ledningen som vanligt, 2-0 efter en bra halvlek. Sen andra halvlek börjar också som vanligt att vi är ängsliga och bara vill göra oss av med bollen. Vi får en utvisad efter en kvart. De får lite mera press på oss o göra 1-2 på frispark och 2-2 på straff. Då kan man ju tro att det ska trilla in fler mål med vår historia bakom oss denna säsongen. Men icke! Istället visar vi lagmoral och kämpar ned dem med löpningar så de blir helt snurriga i försvaret. Vi gör 3-2, 4-2 och 5-2 med en man mindre innan matchen tar slut. Gött jobb. Jag spelade fram till utvisningen i andra halvlek då vi fick gå ned på en forward o sätta in en mittback. Gick väl hyfsat tyckte jag.
 I lördags va det fest. Kollade på matchen och jag kom fram till att Sverige behöver en straffskytt som Stellinho. Då hade Danmark inte haft en chans.
 Kul kommentar på en fest för ett tag sen efter att min kompis flickvän K bestämt sig för o gå ut med några av hennes kompisar medan S skulle stanna hemma:(Väldigt glatt) " ååh! Då behöver jag inte använda deo när jag går ut! Jag har ju S!"  
Så så funkar det när man kilar stadigt:)
Fått lite fart på pokern lagom till sommaren. Kommer lägligt, hoppas det håller i sig.
Imorrn möter vi Malta. Den ska vi klara utan en bra straffskytt!
Snart ska jag försöka sova. Godnatt!

bragd

Söderling slog Nadal. NADAL! I en grand slam! På grus! Helt o hållet galet. Riktigt stort!      Den här Nadal som jag tycker är rätt så osympatisk. Så jävla gott. Kan Söderling ladda om nu blir han riktigt farlig.
Igår var det en oerhört trevlig fest i Emmaboda. Hade riktigt kul. Tänkte ta det rätt lugnt. Så tog bara med mig 7 öl. Nu var det ju så att det bjöds på massa så blev inte så lugnt. Kände i morse att jag druckit lite med tanke på att jag skulle spela match lite senare. B-laget denna gång. Inte förrän 16 men ändå. 
Matchen slutade med förlust 2-7. Inte mkt o säga om. De var bättre. Vår målvakt var absolut bästa spelaren på plan.
Mina ben kändes som två stora stenar. Att det var tokvarmt gjorde inte saken lättare!
Imorrn ska jag på nåt snack med Erling. Jag är tydligen 2-åring nu. Så jag kan väl få fast anställning inom kommunen om jag vill. Det jobbiga är att jag vet ju fan inte vad jag vill. Sjukt jobbigt.
Kan flytta in i lägenheten imorrn me. Bra bra. Nu ska jag sova. Godnatt!