På begäran

Av mina kära bloggläsare! Så kommer här betygen av melodifestivalen. Denna gång endast en snabbis me betyg o en liten kommentar. Missade ganska mkt av festivalen men tror jag sett alla bidrag nu iaf!
Here we go.
1. Lili och Susie - Show me heaven: 3 bananer, så där lagom bra Lili är lite milf nu när jag kollat 2 ggr. Susie har inte samma potential. Då jag inte kommer ihåg låten helt undra får jag prata om hur de ser ut.
2. Lasse Lindh - Jag ska slåss i dina kvarter: 4 bananer, Bäst enligt mig. Bra låt bra framträdande. Inte så mkt schlager kanske men han är go den där Lasse Lasse liten.
3. Jennifer Brown - Never been here berore: 1,5 banan. Rätt snygg är hon måste jag säga. Låten va dock inget man kommer ihåg.
4. H.e.a.t - 1000 miles: 3,5 bananer. Bra show. Trevlig sångare på nåt vis. haha. Ser sympatisk ut liksom. Va bättre andra ggn jag lyssna på dem.
5. Markoolio - Kärlekssång från mig. 1.5 banan. En halv banan extra för att det var kul me parodin på vinnarlåten i eurovision förra året. Men han kan ju inte sjunga killen. Fel o satsa på ballad.
6. Amy Diamond - It´s my life. 3 bananer. Copat låttiteln av Bon Jovi, lite dålig stil! Men hon är ju en söt tjej med en trallvänlig låt som man gärna röstar på! inte min stil riktigt.
7. Cookies n beans- What if: 2,5 bananer. Kommer knappt ihåg hur den lät men det var väl lite country sådär me några tjejer. Inget speciellt.
8. Måns Zelmerlöv - Hope and glory: 4 bananer. Han är ju en pudding Måns! O det var ju kvällens bästa uppträdande schlagermässigt. Tror han kommer floppa om han går vidare till stora schlagerfestivalen vilket inte är omöjligt att han gör.
Ja det blev lite om festivalen iaf!                                                  //Stellan

Va lugna!

Lugna er lite. Recension kommer på festivlalen! Missade de 6 första bidragen igår men för o göra er nöjda och glada har jag nu spelat in festivalen! Så håll ut!
Trevlig kväll igår!
Roligaste kommentaren igår var " vem fan är Johan Palm?!" sagt av Nisse i väldigt upprörd ton efter ha prata om honom sisådär 5 min sen släppt ämnet i 1 min för att sen återkomma till de. 
Kul var även att Nisse började gilla Mede efter ett par glas rom och cola. O ett glas me rom färgat me en skvätt cola.
Så även om det krävs att man är lite full så är jag inte den enda som gillar Mede! Ha!
Fixade nyckel till en kompis jag inte känner så jätteväl sov där o gick på morgonen utan o ha pratat med honom. haha.
Snart är de Mia o Klara. Jippie.
Har nästan 1100 i rank på beta.
Den som sa de kan va de A! Vet nog vem som är besatt! Går man me i fanclub till beta på fb är det nåt som är fel:)
Spöade Simon i biljard me glömde jag säga. Mkt viktigt! På gränsen till utklassning var de.            

Sicka bloggläsare man har! Stolt!

Väldigt nöjd med min bloggläsare! Sju kommentarer är inte illa! Keep going! :)
Simme pimme jag är inte den enda som gillar Petra! Imorrn är det dags igen! Som man längtat!. Haha.
Imorrn blir det match mot lyckebys juniorer. Ska bli riktigt roligt.
Nu ska jag spela betapet.

Melodifestival

Eftersom mitt let´s danceinlägg blev sån succé gör jag ett liknande på melodifestivalen. Kvällen spenderades hos pappa med en strårom o cola. Att folk har strårom hemma men det var gott faktiskt.
Första låten tick tock tyckte jag va fruktansvärd, enough said. Har man läder borde det ge pluspoäng men inte ens det hjälpte, tyvärr.
Jonathan som sjöng andra försökte väl vara nån typ av flickfavorit. O han var väl söt antar jag men har man en så tillintetsägande låt så går det inte ändå. Ingen man kommer ihåg helt enkelt.
Shirley va tydligen faborit o vinna men vilken flopp hon gör! Inte förvånad att hon kom sist. Trodde hon skulle ha lite power i sin röst. Inte ens det hade hon. Hade iofs inte hjälpt den otroligt tråkiga låt hon hade.
Scotts va väl så som Scotts är. Inte min smak men de som gillade de sen innan blev nog inte besvikna. Den va ju lite käck trots allt.
Emilia är ju väldigt väldigt söt får man säga. Låten o framförandet var ju helt ok me. Har inte mkt mer o säga. Lätt o tycka om men tror inte hon räcker till i stora finalen trots att jag inte sett så många bidrag än. Måste bara säga att jag itne gillar hennes röst så väldans mkt men det är ju ju individuellt. 100 ggr bättre än clamps röst iofs.
Alcazar bjöd på mkt rosa. Gillade hans slips faktiskt. Ganska schlageraktigt skulle jag säga o en svängig låt med mkt dans.
Helt väntat att de gick vidare o det tyckte jag va rätt också.
Låt nr sju va festivalens höjdpunkt me Caroline af Ugglas. De mest udda o bästa framträdandet. samt den bästa låten.
O rösten är ju faktiskt helt underbar. Helt välförtjänt att de gick så bra o jag hoppas hon går till final. Go af Ugglas!
Marie va snygg. Nej kanske inte världssnygg A!! Men riktigt snygg! Det måste man nämna när man pratar om hennes framträdande.Vitt va snyggt på henne me. Låten försökte vara ganska mkt schlager tycker jag men de lyckades inte riktigt. Det blev inte nåt speciellt,  Det kommer gå bättre för Måns nästa vecka! Gillar inte honom så mkt men det kommer de göra ändå.
Petra Mede va för övrigt lysande som programledare, I like!
Rapp i käften som få är hon. "alla skottar och alkisar" haha.
Betyg vill jag sätta o det får jag eftersom det är min blogg. Betygskalan är 1-5 bananer (ja bananer går väl lika bra som nåt annat!)
1. Nina Söderqvist: 1,5 banan, Hon fick en halv banan för att hon försökte me läder iaf
2. Jonathan: 1 banan, sa mig ingenting
3. Clamp: 1 banan, sämst
4. Scotts: 2 bananer, dansband.... men svängde lite iaf
5. Emilia: 3 bananer, bra schlager liksom o så är hon söt. Gillar inte hennes röst så mkt
6. Alcazar: 3 bananer, färgglatt o dansant o svängigt. Samt en rosa slips
7. Caroline af Ugglas: 5 smaskiga bananer! Outstanding, lysande! Vilken röst o vilken inlevelse!
8. Marie Serneholt: 2 bananer, att bara vara snygg räcker inte. Låten o framträdandet räcker inte helt enkelt.

Nu räknar jag med starka reaktioner i kommentatorsfältet på vad jag tycker!
Ska försöka göra detta till ett stående inslag i min blogg. O nu hoppas alla mina läsare av lycka!

Bara 6 dar kvar till nästa deltävling. Länge leve melodifestivalen!                   



Fint

"Va jag bryr mig om nu är att från samma säng lyssna till samma regn "

                                                                                                                                //Håkan Hellström