1 inlägg i månaden

Undra om man ska ha en blogg när man skriver en gång i månaden:)  
Men ja. Många har ju bloggar som skriver strunt varje dag då kan jag ha en blogg där jag skriver strunt en gång i månaden, det tycker jag nästan är bättre.
Nu borde jag nästan ha lite ångest, har fått mitt sista csn för några dar sen. Nu måste jag faktiskt tjäna pengar, de känns jobbigt. 7 nov är tentan för kursen jag läser. O jag måste plugga på de, men gör de inte.
Måste hitta nånstans o bo snart.  Ska bo här på gården november ut. Gör väl inget om jag flyttar hem o bo hemma i dec men längre än de pallar jag faktiskt inte.  Så en lägenhet i Lund elr Malmö är att föredra.  Vill nog inte bli inneboende hos nån heller.  Dela lägenhet hade väl varit ok men känns inte som det är så aktuellt.     Så en del jag borde känna ångest för.
Känner mig rätt lugn dock än så länge, måste bara börja leta på allvar.    
Alla frågar så mkt vad som ska hända nu o vad jag ska jobba me, det är ju lite jobbigt. Hade varit kul o ha ett bra svar. haha.
Träningen går inte lika bra som innan, har fått ont i knäna när jag springer. Det är inte bra, hade kommit  igång så bra med o springa men ska prova o köpa nya skor till o börja me. Stå lite på min balansplatta me. Annars gör jag det som går, simma o göra lite grejer hemma.
Gårdslivet här är bra annars, blir mkt msn:ande o tv o försöka umgås med gårdskompisar. Trivs me de.
Undrar om de är trygga med mig, har kommit på att jag är specialist på att glömma plattan på. Det är ingen bra egenskap!
Tänkt på en annan sak, varför vill barn alltid veta vad man heter? Brukar vara massa barn när jag simmar, alltid vill de veta vad man heter sen ibland frågar de inte. Vad får de ut av de liksom? 
Hade jag som vuxen frågat nån okänd va hon/han hette som första fråga skulle de ju tycka att jag va en konstig man. Ännu konstigare om jag inte frågat me.   Tycker dock barn ska fortsätta med detta om de tycker det är kul. Har inget emot de egentligen.  Tycker det är lite lustigt bara.
Bra fester på sistone förresten.
Nu satsar jag på nytt inlägg inom 2 veckor. Se hur de går.
Puss på er

Kommentarer
Postat av: Nisse

ÄNTLIGEN!



Är ju inte att vara på motiverad till att springa när det regnar och blåser hela tiden heller, ont i knäna eller inte...

Postat av: simme

bra meningsbyggnad nisse.

Väntar förbrilt till om två veckor. Finns ju inga som bloggar kontinuerligt nu, varken du, genrich eller gurra. inte ens blondinbella ju

2008-10-28 @ 10:14:40
Postat av: Nisse

Hehe jag ändrade mig om vad det skulle stå i meningen, men missade visst att ta bort lite ;D Gustavs blogg finns väl inte alls längre? Blondinbella har ju börjat igen!

2008-10-28 @ 11:49:51
URL: http://varliggerwalden.blogg.se/
Postat av: simme

Läser hellre gustavs än bb:s. så det e ju synd. Och du nisse,lägger ju mest bara upp massa bilder på din ;p. Kan du inte skriva lite om vad du tar på dig när du vaknar och lite annat matnyttigt ;D

2008-10-30 @ 08:14:32
Postat av: Sarah

Att glömma plattan är en sisådär egenskap... Själv kör jag på att sätta på fel platta och svära åt pastavattnet som aldrig kokar, medan plattan innanför blir illröd. Eller inte sätta på plattan alls och undra varför stekpannan inte blir varm....

Kanske vore nåt att blogga om, min blogg är typ död... Stackars den.

Syster hälsar.

2008-10-31 @ 18:17:28
URL: http://dandelionsxx.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback